Salon0182-4

Whatsapp

mrs lash lift logo

Lash lifting met Mrs. LashLift®

Wil je meer krul, zonder gebruik van een wimperkrultang? Dan is lash lifting de oplossing.

Bij een lash lifting werk je in stapjes, bij de meeste merken heb je er 3, ( excl. verven) maar bij Mrs. LashLift® zijn er 4. En voornamelijk de laatste stap ,  3D Lash Filler met goud,  is een extra intensieve toevoeging voor je wimpers.

De Mrs. LashLift® 3D Lash Filler met goud is een intensieve behandeling om de wimperharen te versterken met hoogwaardige, actieve ingrediënten van binnenuit. Hierdoor zal de haardichtheid en de groei van de wimperharen toenemen.

Voor Mrs. LashLift 3D Gold Filler is alleen de beste actieve ingrediënten gebruikt, namelijk:
Vitamine E is een vrije radicalenvanger en antioxidant die de cellen beschermt.
Ceramides  houdt de haarstructuur bij elkaar. Ze vormen een waterondoorlatende laag en beschermen het haar tegen schadelijke externe invloeden en waterverlies. Dit is de basisvoorwaarde voor mooie wimpers.
Hyaluronzuur heeft het vermogen om vocht duizend keer meer op te slaan dan zijn werkelijke gewicht. Dit vult de vochtafzettingen in de wimper en de dichtheid wordt verbeterd. 
Melkpeptiden maken mooi. De peptiden zijn rijk aan essentiële vetzuren en zijn de perfecte eiwitten voor gezonde wimpers.

Goud: dit edelmetaal heeft een ontgiftende, antibacteriële ontstekingsremmende werking op het haar. Het beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Het interacteert in synergie met hyaluronzuur en versterkt het haar.

Door deze intense cocktail van actieve ingrediënten wordt de structuur van de wimperhaar hersteld en aangevuld.
Het resultaat van deze behandeling werkt maximaal 3 maanden.

 

Prijslijst lash lifting behandeling:

Lash lifting excl wimpers verven  € 35,95

Lash lifting incl wimpers verven  € 40,95

 

Lash lifting blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.

 

Afspraak

 

Wat doe je na een behandeling?

Maak de eerste 24 uur je wimpers niet nat. Na 24 uur kun je wimpers schoonmaken met water en door borstelen. Het kan zijn dat je wimpers na de behandeling plakkerig aanvoelen. Laat dit zo en borstel de wimpers niet. Doe je dit wel kan dit invloed hebben op je wimper krul. Het eind resultaat is na 24 uur goed zichtbaar. Je mag alles weer doen wat je normaal ook doet, gezicht wassen, make-up dragen, zwemmen etc.

 

Ik raad lash lifting af wanneer je:

Afgelopen jaar een chemotherapie of bestraling hebt gehad

Je eigen wimpers beschadigd zijn

Je eczeem hebt op je oogleden

Er gaten tussen je eigen wimper haartjes zitten

Je ogen ontstoken zijn of gevoelig hiervoor zijn

Je last hebt van trichotillomanie

Je last hebt van KCS ( keratoconjunctivitis sicca)

 

vegan logo
niet op dieren getest logo
De producten van Mrs. LashLift® zijn geproduceerd binnen de EU, 100% dierproefvrij, Vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving
De producten van Mrs. LashLift® zijn volledig veilig beoordeeld door goedgekeurde beoordelaars en geregistreerd bij CPNP (Europees bestuursorgaan voor cosmetica) om te voldoen aan Verordening (EG) 1223/2009.