Whatsapp

Salon0182 lashlifting before and after-9

Lashlifting voor & na

Afspraak maken, klik hier

Lash lifting 

Wil je meer krul, zonder gebruik van een wimperkrultang? Dan is lash lifting de oplossing. In deze behandeling worden je wimpers gekruld. Het resultaat blijft gemiddeld 6 weken zichtbaar, hierna kan je de behandeling herhalen.

Tevens is het ook mogelijk na de lash lifting je wimpers te laten verven, hoe handig is dit! En een mooie krul en kleur in je wimpers.

 

Prijslijst lash lifting behandeling:

Lash lifting excl wimpers verven  € 40.50

Lash lifting incl wimpers verven  € 47.50

 

 

 

Afspraak maken, klik hier

Wat doe je na een behandeling?

Maak de eerste 24 uur je wimpers niet nat. Na 24 uur kun je wimpers schoonmaken met water en door borstelen. Het kan zijn dat je wimpers na de behandeling plakkerig aanvoelen. Laat dit zo en borstel de wimpers niet. Doe je dit wel kan dit invloed hebben op je wimper krul. Het eind resultaat is na 24 uur goed zichtbaar. Je mag alles weer doen wat je normaal ook doet, gezicht wassen, make-up dragen, zwemmen etc.

 

Ik raad lash lifting af wanneer je:

Afgelopen jaar een chemotherapie of bestraling hebt gehad

Je eigen wimpers beschadigd zijn

Je eczeem hebt op je oogleden

Er gaten tussen je eigen wimper haartjes zitten

Je ogen ontstoken zijn of gevoelig hiervoor zijn

Je last hebt van trichotillomanie

Je last hebt van KCS ( keratoconjunctivitis sicca)

niet op dieren getest logo
mrs lash lift logo
De producten van Mrs. LashLift® zijn geproduceerd binnen de EU, 100% dierproefvrij, Vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en -regelgeving
De producten van Mrs. LashLift® zijn volledig veilig beoordeeld door goedgekeurde beoordelaars en geregistreerd bij CPNP (Europees bestuursorgaan voor cosmetica) om te voldoen aan Verordening (EG) 1223/2009.